Povestea Noastră

Într-o dimineață friguroasă din decembrie 2020, noi, Timea și Andrei, am luat decizia de a ne bucura de o cafea, undeva în centrul Sibiului. Nu știam foarte multe despre cafea pe vremea aceea însă, meniul avea un fel de cafea de care nu mai auzisem până atunci: V60. Intrigați, am comandat-o. Încă ne aducem aminte de acea cafea din Ethiopia, o cafea naturală din Yirgacheffe, care ne-a dat total percepția despre cafea peste cap. Cafeaua aceasta nu avea gust de ceva băutură amară, cu vagi note de ciocolată. Cafeaua era o explozie de afine, cum n-am mai gustat până atunci. Aceasta a fost prima noastră experiență cu o cafea de specialitate.

De atunci, totul este istorie. În 2021 am cumpărat primul nostru prăjitor de cafea. Un prăjitor mic, care era capabil de o șarjă de aproximativ 200 de grame. În decursul acelui an am prăjit atât pentru noi, cât și pentru familie. Prietenii au început să audă de pasiunea noastră, și încet încet am început să prăjim și pentru ei. În 2023, când deja micuțul nostru prăjitor de 200 de grame nu mai putea face față cererii, am luat decizia să investim într-un prăjitor mai mare.

Astăzi, ne mândrim că putem lua parte în ritualul de dimineață a atâtor persoane. Prăjim și împachetăm cu mâinile noastre fiecare lot de cafea care ne iese pe ușă. Voi vă luați energia din cafeaua prăjită de noi, iar noi ne luăm energia din încrederea pe care ne-o oferiți!

Așa a luat naștere posibil cea mai mică prăjitorie de cafea din vestul României!  

Cu drag,

Timea & Andrei.

Formular de contact